Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Skrill (Moneybookers) Online Servis

Ako namjeravate igrati u više od jednog casina htjeti ćete svoj novac moći prebaciti iz jednog casina u drugi na brz, jednostavan i jeftin način. Korištenje debitne kartice u tu svrhu, s čekanjem na isplatu od 1-3 radna dana, nije praktično no srećom postoji rješenje. Skrill (Moneybookers) i Neteller poznate su i sigurne kuće koje će vam za malu naknadu omogućiti da svojim novcem na Internetu raspolažete na jednostavan i brz način.

Skrill (Moneybookers) servis funkcionira kao posrednik između vas i casina. Skrill (Moneybookers) vam ujedno omogućava da svoj novac, bez naknade, držite na svom Skrill (Moneybookers) računu i koristite ga prema vašim željama. Novac, naravno, uvijek možete isplatiti na svoj bnakovni račun no krenimo redom.
VAŽNO: Baš sve informacije, od telefonskog broja do adrese stanovanja, koje prijavite Skrillu (Moneybookersu) moraju biti točne. U protivnom riskirate nepotrebnu i dugotrajnu prepisku sa korisničkom podrškom Skrilla (Moneybookersa).

Otvaranje Skrill (Moneybookers) računa

Kliknite na ‘Signup’ i ispunite podatke za otvaranje osobnog računa (Personal account). Za proces registracije treba vam aktivna email adresa koju ćete koristiti za sve Skrill (Moneybookers) transakcije. Skrill (Moneybookers) račun možete otvoriti ovdje.
Napomena: Olakšajte si cijeli postupak korištenjem iste email adrese za Skrill (Moneybookers) i sva online casina/kladionice.

Korištenje Skrill (Moneybookers) računa

Skrill (Moneybookers) račun bez novca vam neće biti od mnogo koristi stoga je slijedeći korak uplatiti novac na Skrill (Moneybookers) račun. Najjeftiniji i najjednostavniji način je uplata debitnom karticom (više informacija ovdje). Za uplatu će vam, naravno, biti potreban novac na bankovnom računu s kojim je vezana debitna kartica. Slijedećih nekoliko koraka je iznimno važno stoga slijedite navedene upute i autorizacija računa proći će jednostavno.
1. Nakon otvaranja računa logirajte se na račun i u izborniku u lijevom stupcu kliknite na ‘Profile’. U profilu potom pronađite ‘LIST OF CREDIT/DEBIT CARDS’ te kliknite na [Manage]. Ovdje ćete autorizirati vašu debitnu karticu za korištenje na Skrillu (Moneybookersu). Na dostupnoj stranici sada označite ‘I will use the funds deposited by credit/debit card for GAMING purposes’ i kliknite na gumb ‘Add’. Ovdje ćete unijeti sve informacije sa vaše debitne kartice uključujući i kontrolni broj sa poleđine kartice.

VAŽNO:
Možete koristiti isključivo karticu koja glasi na vaše ime. Kartice koje glase na drugu osobnu nije moguće koristiti iz sigurnosnih razloga.
Kada ste unijeli sve podatke slijedi verifikacija kartice. Kliknite na opciju ‘I herewith declare that I am the owner..’ i kliknite na ‘Add’. Skrill (Moneybookers) će potom naplatiti nasumičan iznos sa vaše kartice u iznosu od 1.01 i 2.99 eura sa vaše kartice.
Slijedeći korak je pričekati bankovni izvod ili provjeriti stanje bankovnog računa putem online bankarstva i utvrditi TOČAN iznos koji je Skrill (Moneybookers) povukao sa kartice. Točan iznos ćete potom unijeti na Skrill (Moneybookers) računu pokraj vaše netom dodane debitne kartice što je za Skrill (Moneybookers) potvrda da je kartica uistinu vaša. To je to!
Kada je kartica autorizirana možete izvršiti uplatu na Skrill (Moneybookers) račun i dalje jednostavno raspolagati svojim novcem na Internetu.

Prednosti Skrilla (Moneybookersa):

1. Brza (instant) uplata na gotovo svaki online casino.
2. Mogućnost isplate dobitaka na Skrill (Moneybookers) račun
3. Mogućnost isplate sa Skrill (Moneybookers) računa na bankovni račun ili debitnu Visa karticu za naknadu od samo 1.80 eura po transakciji.